Δώρο για κάθε αγορά από τη μάρκα Lacoste!

Αρωματικός διαχύτης

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Αρωματικός διαχύτης

Ψεκάστε το διαμέρισμα ή το γραφείο σας με ένα αρωματικό εσωτερικού χώρου. Ένας διαχύτης ή σπρέι για το σπίτι θα τονώσει τις αισθήσεις σας και θα δημιουργήσει μια μοναδική ατμόσφαιρα στον επιλεγμένο χώρο. Οι πιο δημοφιλείς είναι οι χαρακτηριστικές φρουτώδεις, λουλουδένιες, ξυλώδεις και μοσχομυρωδάτες νότες. Χάρη στο μοντέρνο σχεδιασμό, οι διαχυτές είναι επίσης κομψά αξεσουάρ εσωτερικού χώρου.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα αρωματικό χώρου - διαχύτη

Ο κομψός διαχύτης χρησιμοποιείται με τα sticks μέσω των οποίων διασκορπίζετε το άρωμα στο χώρο. Εισαγάγετε τα φυσικά ξυλάκια στην αρωματική ουσία και ρυθμίστε την ένταση του αρώματος προσθέτοντάς τα, αφαιρώντας ή περιστρέφοντάς τα. Εάν τοποθετήσετε τον διαχύτη αρώματος μακριά από άμεσο φως, πηγές θερμότητας και ρεύματα, θα σας ευχαριστήσει πολύ περισσότερο. Και προσοχή, τα αρώματα του σπιτιού τείνουν να είναι εύφλεκτα, επομένως προστατέψτε τα από τη φωτιά και τα παιδιά.

Συμβουλές για διαχυτές και σπρέι για το σπίτι

Οι δημοφιλείς διαχυτές και οικιακά σπρέι παράγονται από την αυστραλιανή μάρκα Glasshous ή την ιταλική μάρκα Culti. Ξεχωρίζουν οπουδήποτε - από τον διάδρομο και την κουζίνα μέχρι το σαλόνι και το μπάνιο. Δοκιμάστε τον διαχύτη σπιτιού Culti Stile Aria, εμπνευσμένο από την καλοκαιρινή ηρεμία του νησιού Κάπρι. Ένας ανατολίτικος διαχύτης, όπως το Culti Stile Fuoco με εσπεριδοειδή, τριαντάφυλλα, γαρίφαλο και πατσουλί, θα σας δώσει ενέργεια το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Παράδοση:
Πιστοποιητικό: