Δώρο απο τον Calvin Klein για κάθε αγορά της μάρκας άνω των 20 €

Ardell Magnetic Liner & Lash Accent 002 Σετ δώρου για γυναίκες Απόχρωση Black μαγνητικές βλεφαρίδες Accent 002 1 ζεύγος + μαγνητικό υγρό τζελ eyeliner Magnetic Liquid Liner 2,5 g Black

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Σχετικά με τη μάρκα Ardell

Θέλετε να έχετε πυκνές και μακριές βλεφαρίδες; Πώς όμως να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα; Ardell οι ψεύτικες βλεφαρίδες προσφέρουν λύση. Η μάρκα Ardell είναι μια από τις καλύτερες στον κόσμο για τεχνητές βλεφαρίδες και η ιστορία της χρονολογείται από το 1971. Η μάρκα ιδρύθηκε από τους Arnold και Sydell Milleroví, οι οποίοι είναι ενθουσιώδεις για τα όμορφα μάτια και την τέλεια εμφάνιση, η μάρκα κερδίζει γρήγορα δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο.

Τέλειες βλεφαρίδες

Η γκάμα των προϊόντων Ardell περιλαμβάνει όχι μόνο τεχνητές βλεφαρίδες υψηλής ποιότητας, αλλά και αξεσουάρ για αυτές - κόλλες, πινέλα ποιότητας και πινέλα φρυδιών. Λαχταράς για ατελείωτες μακριές βλεφαρίδες ή απλά θέλεις να πετύχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα; Οι περισσότερες βλεφαρίδες στο πορτφόλιο Ardell είναι κατασκευασμένες από ανθρώπινα μαλλιά και προσφέρουν μεγάλη γκάμα.

Η μάρκα είναι επίσης δημοφιλής στο Hollywood

Ο Ardell μαγεύει και τους make up artists του Hollywood εκτός από τους ικανοποιημένους πελάτες του. Θέλετε να έχετε μια μαγευτική εμφάνιση; Στοιχηματίστε σε προϊόντα Ardell. Θέλετε να έχετε ατελείωτες μεγάλες βλεφαρίδες ή απλά θέλετε να έχετε ενα φυσικό αποτέλεσμα; Οι περισσότερες βλεφαρίδες απο το πορτφόλιο του Ardellείναι κατασκευασμένες από ανθρώπινες τρίχες και προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα.

Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Συνεργάτες μας: