Δωρεάν μεταφορικά με κάθε αγορά από τη μάρκα Hugo Boss!

Ανταλλακτικά στικς για τους διαχυτές αρωμάτων

Επιλέξτε φίλτρο
Αλλάξτε την κατηγορία
Ταξινόμηση:
Επιλέξτε από:
Επιλέξτε από:

Για την κατηγορία: Ανταλλακτικά στικς για τους διαχυτές αρωμάτων

Τα sticks καλαμιού είναι ένα συμπλήρωμα για το άρωμα εσωτερικού χώρου με τη μορφή διαχύτη, που λειτουργεί με βάση την αρχή της ανύψωσης. Η πορώδης δομή του καλαμιού εξασφαλίζει τον βέλτιστο ρυθμό απελευθέρωσης του αρώματος. Ο διαχύτης γυαλιού θα αρωματίσει το σπίτι σας και θα γίνει μια όμορφη και μοναδική διακόσμηση. Μια άλλη παραλλαγή του εσωτερικού αρώματος είναι ένα σπρέι, το οποίο ψεκάζεται στα δωμάτια ανάλογα με τις ανάγκες.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα sticks καλαμιού για αρωματικό χώρου

Τοποθετήστε τα φυσικά ξυλάκια στο αρωματικό υγρό και ρυθμίστε την ένταση του αρώματος προσθέτοντας, αφαιρώντας ή περιστρέφοντάς τα (θα βυθίσετε το μέρος του ραβδιού που ήταν προηγουμένως προς τα πάνω στο αρωματικού υγρό). Θα υποστηρίξετε επίσης την ανθεκτικότητα του αρώματος του σπιτιού με την έξυπνη θέση του - εκτός από μέρη όπου κάνει ρεύμα αλλά και κοντά στις πηγές θερμότητας.

Ανακαλύψτε την ομορφιά του αρώματος του σπιτιού

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με τον διαχύτη Stile Autumn, ένα προϊόν της πολυτελούς και πρωτοποριακής ιταλικής μάρκας Culti. Θα φέρει την ατμόσφαιρα του φθινοπωρινού δάσους στο σπίτι ή το γραφείο σας με το χαρακτηριστικό άρωμα των πολύχρωμων πεσμένων φύλλων και του υγρού αέρα. Ή δοκιμάστε τον οικιακό διαχύτη Culti Stile Aria, εμπνευσμένο από το καλοκαίρι στο νησί Κάπρι. Μετατρέψτε το διαμέρισμά σας σε μια όαση ευεξίας και πολυτέλειας με ένα αρωματικό χώρου !

Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Συνεργάτες μας: