Acqua di Parma Colonia Club Eau de Cologne

Δεν μπορέσατε να διαλέξετε; Αναζητήστε άλλα παρόμοια αρώματα ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το 1916, ένα μοναδικό άρωμα δημιουργήθηκε σε ένα μικρό αρωματοποιείο στην ιστορική πόλη της Πάρμας, στην Ιταλία. Ήταν ασυνήθιστα φρέσκο και μοντέρνο σε σύγκριση με τα γερμανικά αρώματα που ήταν συνηθισμένα εκείνη την εποχή. Το πρώτο αμιγώς ιταλικό Eau de Cologne δημιουργήθηκε εκείνη τη χρονιά. Το πιο αξιοσημείωτο σε αυτή την κολόνια ήταν η αγνότητά της, αλλά και η σύνθεση της, η οποία δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα. Πίσω από αυτή της πραγματική ιστορία ενός νέου κεγαλαίου στον κόσμο των αρωμάτων κρύβεται η μάρκα Acqua di Parma, η οποία έχει αυξηθεί απίστευτα σε δημοτικότητα με την πάροδο των ετών. Ήδη από τη δεκαετία του 1950 ήταν το αγαπημένο άρωμα των σταρ του Χόλιγουντ, οι οποίοι όταν επισκέπτονταν την Ιταλία, επισκέπτονταν τις μπουτίκ της εταιρείας για να αγοράσουν τη διάσημη κολόνια σε ένα κομψό art deco μπουκάλι. Από τη δεκαετία του 1960 και μετά, η Acqua di Parma έγινε η αποκλειστική μάρκα για την υψηλή κοινωνία, μια θέση που εδραιώθηκε περαιτέρω το 2001, όταν εξαγοράστηκε από την LVMH, μια εταιρεία που προσφέρει τα πιο πολυτελή αγαθά σε διάφορους τομείς. Απο το χαρτοφυλάκιο της δεν προέρχεται μόνο η Acqua di Parma, αλλά και η σαμπάνια Moët και τα παγκοσμίου φήμης κομμάτια μόδας της Louis Vuitton, μεταξύ πολλών άλλων.

Το unisex Acqua di Parma Colonia Club eau de cologne είναι αναζωογονητικό από την αρχή. Χάρη στην περιεκτικότητα της σε μέντα. Στις νότες κορυφής, το νερολί, το περγαμόντο, το λεμόνι και το μανταρίνι χορεύουν χαρούμενα μαζί με το άρωμα του petitgrain. Το άνοιγμα είναι μια βόμβα εσπεριδοειδών με ένα φιλί φρεσκάδας, δεν νομίζετε; Το μεσαίο μέρος του Colonia Club συνδυάζει αρωματική, και πάνω απ' όλα αντι-στρες λεβάντα. Ακολουθεί το galbanum, το οποίο μυρίζει ξυλώδες, βαλσαμικό, ξυλώδες. Είναι σαν να κάθεσαι πάνω σε υγρό βρύο και να εισπνέεις την ατμόσφαιρα των γύρω δέντρων και της φύσης. Στη συνέχεια, οι ζεστές νότες από κεχριμπάρι, λευκό μόσχο και βετιβέρ από την Αϊτή δημιουργούν αργά στο τέλος αυτή της παραδοσιακή κολόνια.

Η Acqua di Parma Colonia Club είναι μια φρέσκια και κομψή ενσάρκωση της σύγχρονης ιταλικής ζωής. Κομψά ζωντανή και δυναμική, ξυλώδης και έντονα αρωματική, αυτή είναι η Colonia Club. Κάνει τους χρήστες του αλάνθαστους από το 2015.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Loading…
Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

ΠΑΡΟΜΟΙΑ


Έχουμε επιλέξει για εσάς


Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest