Abercrombie & Fitch First Instinct Blue Eau de Parfum για γυναίκες

          
Διαθέσιμα   |  (ID: )
38,90
Παράδοση:
          
Διαθέσιμα από 13 τεμ.   |  (ID: )
26,50
          
Διαθέσιμα   |  (ID: )
35,50
          
Διαθέσιμα   |  (ID: )
29,15
Δεν μπορέσατε να διαλέξετε; Αναζητήστε άλλα παρόμοια αρώματα ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Abercrombie & Fitch First Instinct Blue Eau de Parfum είναι ένα μοντέρνο chypre φρουτώδες άρωμα για ρομαντικές γυναίκες, του οποίου οι δελεαστικές μπλε και αέρινες συμφωνίες αποδίδει καλύτερα τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές ημέρες. Εξοπλίστε τον εαυτό σας για την καλοκαιρινή περίοδο με το First Instinct Blue! Και ίσως ακόμη και με έναν σύντροφο, επειδή αυτή η σύνθεση του 2018 διαθέτει και μια ανδρική έκδοση. Μπορείτε ήδη να περιμένετε και οι δύο με ανυπομονησία τα κομπλιμέντα που εγγυημένα θα εισπράξετε χάρη στα αρώματα First Instinct Blue.

Το άρωμα του όζοντος, του πατσουλί και του βερίκοκου

Το First Instinct Blue της Abercrombie & Fitch για γυναίκες μοιάζει με αλμυρό θαλασσινό αέρα με την πρώτη μυρωδιά. Το όζον στο κεφάλι συνοδεύεται από συμφωνίες περγαμόντου και βατόμουρου. Οι νότες βερίκοκου, παιώνιας και γιασεμιού αποτελούν την καρδιά του αρωματικού μείγματος. Στη βάση, η γλυκιά βανίλια και το σανταλόξυλο συνδυάζονται με έντονο πατσουλί. Όλα μαζί σχηματίζουν ένα αέρινο, ευχάριστο, ανέμελο και πολύ θηλυκό άρωμα.

Η δύναμη του καθαρού αέρα στο eau de parfum

Τα οζονικά αρώματα είναι δημοφιλή σήμερα και αγκαλιάζονται από πολλούς κατασκευαστές αρωμάτων. Εκτός από το γυναικείο eau de parfum First Instinct Blue της Abercrombie & Fitch, περιλαμβάνουν τη σύνθεση Calvin Klein Eternity Air For Women του 2018 ή το unisex άρωμα Christian Dior Lucky της ίδιας χρονιάς. Ποιος μπορεί να αντισταθεί στη μυρωδιά του καθαρού αέρα που συνδέεται με τις καλοκαιρινές διακοπές; Με ένα καλά επιλεγμένο μπουκάλι eau de parfum, μπορείτε να το απολαμβάνετε επ' αόριστον, ακόμη και στην Οστράβα σε μια χειμερινή εκδρομή... Απλά μυρίστε το και βρίσκεστε -τουλάχιστον στο μυαλό σας- στον τόπο των ονείρων σας!

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Loading…
Αξιολόγηση

Κανείς δεν έχει αξιολογήσει ακόμα το προϊόν
Αξιολογήστε πρώτοι το προϊόν

ΠΑΡΟΜΟΙΑ


Έχουμε επιλέξει για εσάς


Παράδοση:
Πιστοποιητικό:
Made with by PragueBest